Verkopen

“Van een eerste gesprek tot bij het tekenen bij de notaris.Wij zijn er met raad en daad van aanvang van uw project tot eind, en lang daarna.”

Carine Bergez & Yves Lenaerts

Verkoop uw vastgoed in alle rust

U wilt graag vastgoed verkopen. Van privéwoning tot professioneel- of investeringsvastgoed. Welk vastgoed u ook wilt verkopen: goed advies is van kapitaal belang. Van een vastgoedmakelaar die uw woning naar waarde weet te schatten, en zorgt voor een zorgeloze, discrete en professionele verkoop.

Een uitgebreid netwerk

Uw vastgoed verkopen? Dan doen we met een gerichte prospectie van kapitaalkrachtige kopers en investeerders in ons netwerk. Vinden we potentiële kopers, dan benaderen we die meteen persoonlijk. Dat doen we met respect voor uw privacy. Een affiche in de voortuin? Stille verkoop of niet? Dat beslist u.

Doortastende opvolging

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Dat u liever geen woorden verspilt aan praatjes, maar een vlotte en efficiënte afhandeling wilt. Reken daarom altijd op heldere communicatie. Via één vaste contactpersoon die 7 dagen op 7 voor u bereikbaar is. Uw garantie op een doortastende opvolging van de verkoop.

Een verkoop zonder zorgen

De juiste vraagprijs bepalen, valabale kopers selecteren, administratie en attesten regelen: een eigendom verkopen kan best ingewikkeld zijn. U wilt liever vlot en zonder zorgen verkopen? Schakel één van onze makelaars in. Met meer dan 30 jaar ervaring staan we garant voor een succesvolle verkoop van uw vastgoed.

Maak een afspraak

Waarom vastgoed verkopen met Kensington?

  • Familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
  • Expert in discrete verkoop van vastgoed
  • Thuis in het hogere segment
  • Netwerk van kapitaalkrachtige kopers
  • Advies en begeleiding van A tot Z
  • 'Off-market' investeringsvastgoed
  • 7 dagen op 7 voor u bereikbaar en beschikbaar
Vraag vrijblijvend advies

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons