Verhuurd Uniek totaal gerenoveerd en instapklaar luxe appartement van 163 m² te Gent-centrum

< terug naar overzicht

Heerlijk vertoeven in deze woonunit verdeeld over 2 niveau's met 2 slaapkamers, 2 badkamers.

Korte Kruisstraat 2 te 9000 Gent (inkom lift en woonunit)

Bekijk op kaart
  • Gent
  • 163
  • 2
  • 2

Instapklaar met stores, verlichting enkel voor 2 max 3 rustige personen ( geen co housing)

Het appartement op 2° en 3° niveau is onlangs mooi gerenoveerd, met nieuwe HR dubbel glas, dakisolatie, HR ketel op gas. Met nieuwe stores en verlichting.

Alle modern comfort is aanwezig, De lift (geen trap) brengt u naar het woongedeelte waar zich de super ingerichte keuken bevindt inclusief grote ijskast, dampkap, vaatwasmachine, keramische kookplaat. Aansluitend is de eethoek met ingemaakte kasten. Afzonderlijke wasruimte. Via enkele treden naar boven komt men vooraan in de leefruimte met veel daglicht en zicht op het pleintje met een klein balkon. Achteraan is 1 grote slaapkamer met grote ingemaakte kast. Een badkamer met lavabo, kasten en inloopdouche. Het toilet is afzonderlijk. Verdieping hoger : hal met ingemaakte kasten, badkamer met lavabomeubel en ligbad. Vooraan is de aangename tweede kamer (of bureel) onder de nok met balken en idem met ingemaakte kasten.

Het appartement is gelegen in een autovrije straat boven het Poke Bowl restaurant (eerder afhaal en geen late uren)

Het gebouw heeft een bijzondere indeling en uitstraling, pas op want er zijn wel meerdere binnentrappen , is niet ideaal voor iemand die moeilijk te been is.

Beschikbaar 15/01/2024 - bezoek enkel ernstige kandidaten ( geen rokers - noch huisdieren op vraag van eigenaar is niet echt toegankelijk)

Ook fiscaal in mindering te brengen indien gewenst, voor hoofdverblijfplaats - contract min 3 jaar. Kosten gemene delen : 75 EUR

info per mail info@kensington.be


  • Gent
  • 163
  • 2
  • 2

Technisch

Beschikbaar
vanaf 15/01/2024
EPC
208 kWh/m² label C
Oppervlakte
163 m²
berging gelijkvloers
aanwezig
enkel met lift bereikbaar
Kosten gemene delen
75 EUR