Onze aanpak

“Van een eerste gesprek tot bij het tekenen bij de notaris.Wij zijn er met raad en daad van aanvang van uw project tot eind, en lang daarna.”

Carine Bergez & Yves Lenaerts

Uw vastgoed in de juiste handen

Kensington biedt u een integrale dienstverlening bij de aankoop, verkoop of verhuur van vastgoed. Privé of professioneel. Betaalbaar of exclusief. Als een echt familiebedrijf begrijpen we de toegevoegde waarde van langetermijnrelaties als geen ander. Ook voor uw project gaan we graag ‘the extra mile’.

Een proactieve aanpak

Een goed gesprek, daar begint het mee. We leren u en uw verwachtingen kennen en brengen uw ambities in kaart. Daarom geen standaardaanpak. Wel een persoonlijke, proactieve service die aansluit bij wat u wilt bereiken. Samen bouwen we aan een vastgoedportefeuille die rendeert. Vandaag én morgen.

Een royaal netwerk

De afgelopen 30 jaar bouwde Kensington aan een uitgebreid netwerk van kapitaalkrachtige kopers, verkopers en investeerders. Tevreden klanten die we graag aanspreken wanneer u wilt kopen, verkopen of verhuren. De ideale basis voor een gerichte prospectie die u snel de juiste kandidaten oplevert.

Kwaliteit als handelsmerk

Kensington staat voor sprekend onroerend goed. Toch willen we ook met onze dienstverlening voor een onbetwistbare meerwaarde zorgen. U wilt een woning kopen of verkopen? We kennen de vastgoedmarkt en zeggen u waar het op staat. Met uw doelstellingen voor ogen, denken we steeds proactief mee.

7 op 7 bereikbaar, anytime

Tijd is voor u een schaars goed. Daarom passen wij ons graag aan volgens uw agenda, en niet andersom. Ons team is 7 op 7 voor u beschikbaar voor advies of persoonlijke afspraken, ook buiten de kantooruren. U geniet altijd van een dienstverlening op maat, waar en wanneer u dat wilt.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contacteer ons